Over ons

VHN® staat in, sinds zijn oprichting in 1988, voor een gestage groei en biedt vandaag aan onze klanten het volledige gamma van professioneel vakwerk aan in de bouw.

U kan bij ons terecht voor een kleine herstelling tot de volledige renovatie of uitbreiding van uw woning, appartement, loft, etc, alsook voor alle werken in verband met uw bouwdossier

Door onze jarenlange praktijk ervaring en studie, zijn wij gespecialiseerd in het renoveren en verbouwen van woningen en appartementen. Winkelruimtes, restaurantant.
Zowel alle buitenwerk als binnenwerk.

Onze filosofie

We streven er maximaal naar om de best mogelijke diensten en oplossingen aan te bieden aan ons klienteel.
Onze solide reputatie die gestoeld is op jarenlange ervaring en vertrouwen, is een van de waarden van onze bedrijf.
Deze waarden vormen de kern van ons bedrijf en al onze medewerkers dragen deze ethiek mee in de uitvoering van hun werk.

We zijn ervan overtuigd dat onze waarden ook belangrijk zijn voor onze klanten. We proberen maximaal te begrijpen van onze klanten wensen, en maken het tot onze opdracht om de ons toevertrouwde werken met de grootste zorg uit te voeren, om op die manier het leven van onze klanten te verbeteren.

Bij VHN begrijpen we ten volle dat onze succes volledig afhankelijk is van de tevredenheid van U als klant. Twijfel dan ook niet om samen met ons alle mogelijkheden van uw project te overlopen samen met ons vakbekwaam team, onze onafhankelijke architecte en interieurarchitecte en neem VHN® in aanmerking voor het uitvoeren van alle verbouwingen of renovaties die U zou wensen uit te voeren.

Interieurarchitecte

VHN® werkt nauw samen met een interieurarchitecte die haar strepen reeds meer dan verdiende. U kan bij een samenwerking met VHN® een beroep op haar doen voor de inrichting van uw woning.